S-ar putea să nu mă ridic la standardele voastre, morale sau culturale, după cum la fel de bine s-ar putea ca voi să nu vă ridicaţi la standardele mele. Acesta e un blog personal, citeşte cine vrea, cine nu, să nu mai piardă timpul aici, va găsi cât e netul de mare ceva să-i placă. Nu sunt expert în nimic şi nu dau cu sfaturi, doar cu păreri. Face-ţi cum vă taie capul, sunteţi singurii răspunzători de acţiunile voastre!

marți, 28 decembrie 2010

Semimaratonul ”Gerar”

Iată o veste bună pentru iubitorii de alergare - primul semimaraton al anului.
Concursul va avea loc pe 30 ianuarie 2010, în Campusul Universității Politehnica, București și este organizat de Asoc. C.S. Ro Club Maraton în colaborare cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Univ. Politehnica.
Concurenții pot opta pentru una din cele 2 probe (dar nu pentru ambele):
- cros – 3,6 km (1 tură)
- semimaraton – aprox 21 km (6 ture); la proba de semimaraton se poate participa numai în echipe de 3 alergători, care vor alerga simultan (deci nu în sistem ștafetă) fără a se depărta unii de alții la mai mult de 5 metri (nerespectarea acestei reguli atrage dupa sine descalificarea).
Înscrierile se pot face doar pe siteul www.maraton.info.ro pentru semimaraton, iar pentru cros se acceptă și înscrierile în ziua concursului, în funcție de numărul de locuri disponibile.
Se pot înscrie doar persoanele care au împlinit 18 ani până la data concursului.
Numărul de locuri este de 150 alergători la cros și 60 echipe (60 x 3 alergători) pentru semimaraton.
Concurenții de la semimaraton care se înscriu și achită taxa de participare până la data de 10 ianuarie beneficiază de numere de concurs personalizate cu numele lor.
Taxele de participare sunt:
- semimaraton - 45 lei/echipă
- cros – 10 lei/persoana – se achita in ziua concursului
Toți participanții (atat la semimaraton, cât și la cros) vor semna în ziua concursului o declarație pe propria răspundere referitoare la starea de sănătate și capacitatea de a participa la competiții de alergare.
Programul va fi următorul:
9,00 - ridicarea numerelor de concurs, înscrierea pentru cros și accesul la vestiare (ridicarea numerelor și înscrierea se pot face până la maxim ora 10.15)
10,30 – start cros
11,00 – start semimaraton
12,00 – festivitate premiere cros
15,00 – festivitate premiere semimaraton

Un comentariu: