S-ar putea să nu mă ridic la standardele voastre, morale sau culturale, după cum la fel de bine s-ar putea ca voi să nu vă ridicaţi la standardele mele. Acesta e un blog personal, citeşte cine vrea, cine nu, să nu mai piardă timpul aici, va găsi cât e netul de mare ceva să-i placă. Nu sunt expert în nimic şi nu dau cu sfaturi, doar cu păreri. Face-ţi cum vă taie capul, sunteţi singurii răspunzători de acţiunile voastre!

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Ieri, 7,88 km alergare în IOR

Am început la 17:30, la fix cât să prind prima tură în amurg - parcă alergam într-o altă lume, îngheţată, luminată palid de ultimele raze de soare şi galbenul becurilor de pe stâlpi. A doua tură am avut parte de o lună aproape plină şi din ce în ce mai multă animaţie. Parcul s-a umplut cu patinatori care probabil căutau senzaţia supremă - hipotermia - pe gheaţa înşelătoare de pe lac, şi fotografi, atraşi de feeria peisajului.
Partea proastă a fost că imediat ce am ieşit din parc am simţit că scârţâie genunchiul stâng, şi seara m-a cam durut. Azi nu mă mai doare aproape deloc, dar iau pauză, dau cu antiinflamator şi mă rog să fie în regulă mâine la alergarea duminicală, să nu mă scoată pe tuşă. Riscantă zăpada asta. Şi eu care speram să văd o îmbunătăţire a vitezei după alergările astea pe zăpadă...
Dacă mă scoate pe tuşă, cred că voi căuta o piscină până îmi revin, să nu mă tragă prea mult înapoi accidentarea asta.
De fapt, tot n-am mai înotat de mult, cred că îmi caut o piscină oricum.