S-ar putea să nu mă ridic la standardele voastre, morale sau culturale, după cum la fel de bine s-ar putea ca voi să nu vă ridicaţi la standardele mele. Acesta e un blog personal, citeşte cine vrea, cine nu, să nu mai piardă timpul aici, va găsi cât e netul de mare ceva să-i placă. Nu sunt expert în nimic şi nu dau cu sfaturi, doar cu păreri. Face-ţi cum vă taie capul, sunteţi singurii răspunzători de acţiunile voastre!

joi, 28 ianuarie 2010

Şi mâine e o zi...

Da, dar, din nefericire, nu pentru toată lumea!
Poate pentru mine, poate pentru tine, azi este ultimul episod al acestei telenovele. Cine ştie? Trăieşte fiecare moment, bucură-te şi apreciază-l. Iubeşte-ti femeia, bucură-te de frumuseţea ei când o faci să termine, joacă-te cu copii tăi şi umple-ţi sufletul cu râsul lor. Sună-ţi părinţii, dă-le bucuria că nu i-ai uitat şi bucură-te de bucuria lor. Ieşi afară şi alergă, scutură-te de stres şi mizeriile zilnice, trage aer adânc în piept şi bucură-te că te simţi tânăr şi plin de viaţă.
Bucură-te de tot. De cafeaua tare de dimineaţă, de berea băută cu prietenii seara, de muia pe care ţi-o face iubita, de tot.
Ca şi cum ar fi ultima zi... şi mulţumeşte pentru tot!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu